Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:38:22 GMT

ظرفیت های طبیعی به طور بهینه مورد استفاده قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۲۴۶۷

ظرفیت های طبیعی به طور بهینه مورد استفاده قرار گیرد

به گزارش خبرنگار ایرنا کیوان محمدی روز پنجشنبه در چهل و هفتمین نشست تخصصی توسعه که با موضوع توسعه پایدار و مخاطرات طبیعی به مناسبت سالروز زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل در رشت برگزار شد، افزود: وقوع سیل و زلزله جامعه ما را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد از این‌رو، باید برنامه‌هایی در این ارتباط داشته باشیم تا بتوانیم ضمن کاهش خسارات مالی و جانی ناشی از بلایای طبیعی، نهایت بهره برداری را از آنها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ظرفیت‌های طبیعی استفاده خوبی نمی‌شود، به هزینه بالای تولید یک مترمکعب آب شیرین از آب شور دریای خزر یا خلیج فارس اشاره و خاطرنشان کرد: در جریان سیل ابتدای امسال ۴۰ میلیارد مترمکعب باران طی دو هفته بارید، اما همه از دست رفت و حتی مناطق درگیر سیل اکنون با کم آبی مواجه هستند که نشان می‌دهد از ظرفیت‌های طبیعی استفاده خوبی نمی‌کنیم.

محمدی با اشاره به زلزله خیزی استان گیلان یادآور شد: یکی از دستاوردهای زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل این است که موزه میراث روستایی را احداث کردیم و در واقع این موزه نشان می‌دهد باید از دانشی که در معماری خانه‌های روستایی وجود داشته، استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تورهای گردشگری خارجی بارها از موزه میراث روستایی گیلان بازدید کرده‌اند، متذکر شد: گسل‌ها و مناطق زلزله خیز گیلان نیز می‌تواند نمونه‌های خوبی برای دانشجویان رشته‌های مرتبط با زمین شناسی از سراسر دنیا باشد.

وی توسعه را محور اصلی نشست‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان عنوان و تصریح کرد: توسعه ابعاد مختلفی دارد و اگر همه ابعاد توسعه برای ما تبیین و روشن نشود و جزئی از زندگی روزمره ما نباشد، توسعه پایدار اتفاق نخواهد افتاد.

۳۴ دقیقه بامداد سال ۱۳۶۹ زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۴ ریشتر شهرهای رودبار و منجیل در استان گیلان و طارم در استان زنجان را لرزاند. بدنبال این زلزله سه شهر منجیل، رودبار و لوشان و روستاهای پیرامون و شمال غرب زنجان در ناحیه طارم علیا، تقریباً به طور کامل ویران و یا به شدت تخریب شدند. در اثر این زمین لرزه بیش از ۳۵ هزار نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند و هزاران نفر نیز بدنبال وقوع این زلزله آسیب‌های جسمی و روحی دیدند و بیش از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی تخریب و ۵۰۰ هزار نفر بی خانمان شدند.

‌۷۲۹۶/‏۲۰۰۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه شهرستان اردل تنها شهرستانی است که جاده چهارخطه ندارد، توسعه راه‌های ارتباطی این شهرستان و اجرای جاده چهارخطه بابد در دستور کار قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حمید جهانگیری در اجلاس شورای اسلامی استان با اشاره به لزوم اجرای چهار خطه در شهرستان اردل، اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان اردل تنها شهرستان استان است که جاده چهارخطه ندارد، توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل باید در دستور کار قرار گیرد.

نماینده شهرستان اردل در شورای اسلامی استان و عضو شورای اسلامی استان افزود: با توجه به پتانسیل‌ها و وسعت شهرستان اردل و بالا بودن هزینه‌های اجرای طرح‌های کشاورزی و آبیاری، درخواست می‌شود طرح‌های کشاورزی شهرستان اردل در طرح‌های ملی قرار گیرند.

جعفر عسگری، نماینده شهرستان کوهرنگ و دیگر عضو شورای اسلامی استان نیز در این اجلاس، اظهار داشت: با توجه به زیرسازی دو کیلومتر جاده سیف آباد اله یاری، دم تنگ کرایی، دهگر و جمال آباد شامنصوری در شهرستان کوهرنگ، اجرای کامل آسفالت آن باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: تکمیل ساختمان بخشداری دوآب‌صمصامی و تخصیص اعتبار به منظور آسفالت جاده‌های آنتنی روستاهای بازفت لازم است توجه شود. همچنین تکمیل پروژه تونل حونی و آسفالت جاده‌های آنتنی روستاهای بازفت نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

عسگری با اشاره به افزایش مهاجرت معکوس و وجود زمین‌های اشخاص خارج از طرح هادی، گفت: بازنگری پیش از موعد طرح های هادی در شهرستان کوهرنگ از ضروریات است. تخصیص اعتبارات استان در 6 ماهه اول سال با توجه به سرما و تعطیلی پروژه‌های عمرانی در 6 ماهه دوم باید در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار