Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرماندار رودبار در پیامی گفت: زلزله هولناک رودبار بزرگترین حادثه بعد از جنگ تحمیلی بود که آثار و تالمات روحی آسمانی شدن عزیزان آن حادثه تلخ در جان مردمان داغدیده این شهرستان همچنان باقی است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،محمدصالح ضیایی، فرماندار شهرستان رودبار با صدور پیامی فرارسیدن بیست‌ونهمین سالروز درگذشتگان زلزله رودبار را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام به شرح زیر است.

بار دیگر واپسین ساعات بهار، خاطره تالم بار و دلخراش زلزله بامداد ۳۱ خرداد سال ۱۳۶۹ شهرستان رودبار را در دل‌ها زنده کرد. زلزله‌ای که هزاران نفر از پاره‌های تن رودبار را زیر خروار‌ها سنگ و خاک و آوار قربانی کرد، زیرساخت‌ها را ویران و هزاران واحد مسکونی را تخریب کرد.

زلزله هولناک رودبار بزرگترین حادثه بعد از جنگ تحمیلی بود که آثار و تالمات روحی آسمانی شدن عزیزان آن حادثه تلخ در جان مردمان داغدیده این شهرستان همچنان باقی است.

در آن ایام تلخ و غم انگیز با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهوری فقید وقت، دولتمردان و مردمان نوع دوست سراسر کشور در شهرستان رودبار کم کم جوانه‌های امید و زندگی از لابلای آوار‌های زلزله روئید و شهرستان رودبار دوباره از نو ساخته شد.

اکنون مردمان رودبار که خود درد کشیده‌اند و پرچم عزاداری و گرامی داشت قربانیان زلزله را در شب و روز ۳۱ خرداد هر سال برافراشته نگه می‌دارند در ساخت و ساز‌ها تلاش می‌کنند اصول ایمنی را رعایت کنند تا در صورت وقوع زلزله‌ای دیگر آن حادثه تلخ را شاهد نباشند.

اینجانب با قلبی مالامال از حزن و غم فراق عزیزان از دست رفته مان، مغفرت الهی را برای آن سفرکردگان و صبر و شکیبایی را برای خانواده‌هایشان از خداوند منان خواستارم.

انتهای پیام/
منبع:ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رودبار زمین لرزه زلزله هولناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج خبر خسارت به دو هزار تن گندم این شهرستان در اثر آب‌گرفتگی را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، علی علی‌پور، امروز_ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: طی خبری که به نقل از فرماندار شهرستان خنج، روز شنبه پانزدهم اردیبهشت در بخش خبر ساعت ۲۱ شبکه یک صداوسیما پخش شد، متأسفانه خبر انتقال گندم به سیلوهای ذخیره به دلیل اشتباه خبرنگار در تهیه خبر با عنوان آب‌گرفتگی و خسارت به گندم‌های شهرستان خنج منتشر شده است.

وی افزود: در روز شانزدهم اردیبهشت به همراه فرماندار شهرستان خنج و دادستان این شهرستان ضمن حضور در مرکز خرید گندم این شهرستان با بررسی میزان محصول خریداری و ارسال شده، فرماندار شهرستان قویاً خبر ارسالی در خصوص خسارت به دو هزار تن گندم در اثر سیل و آب گرفتگی را تکذیب کرد و انتشار آن را اشتباه خبرنگاری عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج تصریح کرد: در این بازدید مستندات مربوطه به سمع و نظر فرماندار و دادستان شهرستان خنج رسید و مشخص شد از ابتدای سال‌جاری تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت میزان شش هزار و ۷۶۹ تن گندم در مرکز خرید خنج خریداری شده است که به مراکز خرید استان فارس و خراسان‌رضوی ارسال شده و میزان گندم باقیمانده این مرکز فقط ۳۶۷ تن که در انبار سرپوشیده نگهداری و در حال بارگیری است.

علی‌پور با بیان اینکه در پی بارش شدید باران و تگرگ و جاری شدن سیلاب در شهرستان خنج، ستاد بحران این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل جلسه داده بود، اضافه کرد: طی گزارشات به دست آمده، جاری شدن سیل موجب تلف شدن ۲۵ رأس دام شده است، همچنین بارش باران و تگرگ به جاده‌های بین مزارع، مزارع گندم و جو و باغ‌های مرکبات و نخیلات خساراتی وارد کرد که در این زمینه سه گروه برای بررسی میزان خسارت‌ها به مناطق مختلف بخش‌های مرکزی، محمله و خنج اعزام شده و در حال جمع‌بندی میزان خسارت جهت ارسال به مرکز استان هستیم.

وی ادامه داد: از میزان ۱۳ هزار و ۴۶۹ تن گندم خریداری شده در دو مرکز خرید شهرستان، ۱۳ هزار تن به سیلوهای استان فارس و سایر استان‌ها ارسال شده و میزان اندک باقیمانده در انبارهای سرپوشیده نگهداری و در حال حمل است.

کد خبر 750726

دیگر خبرها

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در جنوب شهرستان ری
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در فاروج
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • آتش سوزی ۲ واحد تجاری و مسکونی در گیلان
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار