Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیریت پروازی آفت بزرگی است، یعنی مدیر در منطقه سکونت ندارد و فقط در ساعت اداری رفت و آمد می کند که می تواند در درک حجم مشکلات چالش برانگیز باشد؛ این موضوعی است که امام جمعه رودبار آن را یکی از مهم ترین معضلات در سطح مدیریت شهرستان می داند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، شهرستان رودبار در ۶۰ کیلومتری شهر رشت قرار دارد و به دلیل وجود چشمه‌ها و رودهای فراوان و همچنین گسترهٔ عظیمی از درختان زیتون درجه یک به “دیار زیتون” معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ شهرستان رودبار را میتوان به ۲بخش قبل و بعد از زلزله مرگبار سال ۱۳۶۹ تقسیم کرد، زلزله ای که بعد از گذشت ۳۰ سال هنوز برخی از آثار آن در بافت شهر پیداست.

۳۱ خردادماه برای بسیاری از گیلانی ها به ویژه اهالی شهرهای رودبار یادآور تلخ ترین حادثه است شبی که با لرزیدن زمین بیش از ۳۵ هزار مرد و زن، کودک و نوجوان، پیر و جوان زیر خروارها خاک ماندند و اکنون پس از گذشت چندین سال مردم از ابتدایی‌ترین حق خود یعنی وضعیت لوله کشی ها اعتراض دارند.

وضعیت کارخانجات تولیدی و صنعتی شهرستان رودبار بسیار نگران کننده است و کارکنان این شرکت ها با انواع و اقسام مشکلات روبرو هستند بعضی شرکت ها به بخش خصوصی واگذار شده و به حالت نیمه تعطیل درآمده اند و هیچگونه نظارتی از این گونه شرکت ها به عمل نمی آید.

ساماندهی رودخانه سپیدرود فرصتی مغفول مانده‌ در شهرستان رودبار

 

امام جمعه رودبار در گفت‌وگو با خبرنگار 8دی، بخشی از مشکلات و نقاط قوت مغفول مانده این شهرستان را برشمرد.

سید حسن سید محمدی، امام جمعه‌ رودبار در گفت و گو با خبرنگار 8دی، با بیان اینکه شهرستان رودبار به عنوان ورودی استان و اینکه ۲۰ درصد از خاک استان را تشکیل می‌دهد می‌تواند یکی از مناطق جذب گردشگر و ورود مردم به استان باشد اظهار کرد: شهرستان رودبار فرصت های مغفول مانده‌ای چون ساماندهی رودخانه سپید رود دارد که می‌تواند در توسعه اجتماعی تاثیر گذار باشد.

رودبار؛ شهری با مدیران پروازی!

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با بیان اینکه من بیشتر به مسئولان استانی گله دارم چون مدیران رودبار اکثرا پروازی هستتد گفت: مدیریت پروازی بزرگترین آفت در مدیریت است یعنی مدیر در منطقه نیست و فقط در ساعت اداری رفت و آمد دارد و مشکلات را خوب درک نمی کنند.

امام جمعه‌ رودبار با بیان اینکه می توانیم بگوییم هیچ کاری در خصوص ساماندهی این رودخانه انجام نشده است گفت: این رودخانه در هر کشوری بود بهترین استفاده را از آن می‌کردند اما در اینجا کمترین کاری برای آن انجام ندادند.

وی با اشاره به جزیره منجیل که بلااستفاده مانده است اذعان کرد: از داخل سد منجیل میتوان به عنوان پرورش ماهی در قفس استفاده کرد که قدم هایی برداشته شده اما متاسفانه به نتیجه نرسیده زیرا دستگاه‌های مختلف در این مسیر سنگ اندازی می‌کنند.

بانک ها برای پرداخت تسهیلات کرونایی هماهنگ نیستند

وی با بیان اینکه در حوزه روستایی و گردشگری روستایی سیاست گذاری دولتی انجام شده اما موانع استانی وجود دارد گفت: تسهیلات کرونا در شهرستان ما به خوبی پرداخت نشده زیرا بانک‌ها هماهنگ نیستند؛ متاسفانه در شهرستان این مشکلات وجود دارد و استان هم توجهی ندارد.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین محمدی تصریح کرد: صرفا نمی‌گوییم ایجاد اشتغال کنید اما حداقل تلاش و کوشش کنید و اشتغال های موجود را زنده کنید.

امام جمعه‌ رودبار با اشاره به اینکه در اجرا‌ها موانع وجود دارد گفت: اگر مدیران در اجرا بیشتر تلاش و کوشش کنند و برای شهرستان دل بسوزانند می‌توانیم ‌یکی از شهرستان‌های نمونه باشیم زیرا امکانات، نیروی انسانی، مردم خوب و مواهب الهی و طبیعی بسیار داریم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری نشده و زمانی هم که سرمایه گذار می‌آید سنگ اندازی می‌کنند گفت: سرمایه گذاری نشده و اگر هم شده، الان تعطیل یا نیمه تعطیل است مثل کارخانه های متعدد یا سوله هایی که وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی افزود: هر چقدر تلاش می‌کنیم که مشکلات را به جایی برسانیم‌ تا مسیولین توجه کنند، موفق نمی‌شویم.

رودبار بعد از زلزله هنوز هم محروم است

امام جمعه رودبار با تاکید بر اینکه رودبار بعد از زلزله هنوز محروم است ابراز کرد: اگر در بازسازی و تعمیرات دقت می‌شد در هر دوره‌ سرشماری با کاهش جمعیت مواجه نمی‌شدیم، علت اینکه جمعیت رودبار در این سالها نه تنها پر نشده بلکه کمتر شده به این است که مردم به دنبال امکانات رفاهی هستند.

وی ادامه داد: روستایی در رودبار وجود دارد که اگر تیر برق های چوبی زمان اوایل انقلاب که جهاد سازندگی گذاشته بود را برداریم احساس می کنیم که در زمان قاجار قدم می‌زنیم و این نشان می‌دهد به این شهرستان توجهی نکردند.

وی با بیان اینکه از همه امکانات بالقوه‌ رودبار می‌توان بهترین استفاده را کرد گفت: کشت گلخانه‌ای، اقلیم چهار گانه رودبار از لوشان با تنوع قومیت و فرهنگی، مناطق کوهستانی، بادهای منجیل، آب و هوای خشک همه فرصت هستند که به آنها توجه نمی‌شود‌.

امام جمعه رودبار با اشاره به اینکه سال ۹۸ نزدیک به ۳۰ میلیون نفر از رودبار عبور کردند و ما نتوانستم شهرستان را معرفی کنیم افزود: یک مسافر یا گردشگر اگر ۲ و ۲ دهم روز سکونت نداشته‌ باشد هیچ نفعی برای منطقه ندارد اگر بتوانیم با داشتن امکانات ۳ یا ۴ روز مسافران را نگه داریم رونق اقتصادی ایجاد می‌شود اما امکانات نداریم تا حداقل ۱۰ درصد از این جمعیت را نگه می‌داشتیم‌.

لوله کشی آب رودبار مربوط به زمان زلزله است

وی با اشاره به مشکلات حوزه آب و لوله کشی شهرستان رودبار با بیان اینکه لوله کشی آب رودبار به دلیل اضطرار در زمان زلزله انجام شده است، بیان کرد: در آن زمان بهترین کار همین رساندن آب به مردم بود اما به مرور مشکلات لوله کشی خود را نشان داد.

حل مشکلات رودبار توجه ملی می‌طلبد

حجت الاسلام والمسلمین محمدی تصریح‌ کرد: خیلی تلاش شده اما هنوز مشکلات پابرجاست و علیرغم همه زحمات ترکیدگی لوله در سطح معابر بیشتر است که خارج از توان بودجه سالیانه ای است که در کمیته برنامه‌ریزی برای شهرستانی گذاشته می‌شود و توجه ‌ملی می‌طلبد.

جزیره سد منجیل؛ متروکه ای فراموش شده

این در حالی است که شهر منجیل در شهرستان رودبار نیز از ظرفیت بالایی برخوردار است.

کسانی که سد منجیل را دیده اند حتما پشت سد متوجه یک جزیره کوچک هم شده اند این جزیره خدادای که مشرف به سد منجیل و کوه و آب پشت سد است، ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.

ساماندهی جزیره دریاچه سد سفیدرود با هدف جذب گردشگر می تواند برای شهر منجیل درآمد پایدار ایجاد می کند. انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه رودبار شهرستان رودبار لوله کشی سد منجیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف

رئیس کل دادگستری استان البرز به اداره کل بازرسی و دادستان‌های استان البرز برای شناسایی و تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری ماموریت داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان البرز، دومین نشست «شورای قضائی» و «شورای اطلاع‌رسانی استان البرز» در سال ۱۴۰۳ به ریاست رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضائی استان البرز در ساختمان اداره کل بازرسی استان برگزار شد.

حسین فاضلی هریکندی، رئیس شورای قضائی استان البرز در این نشست با تشریح بعضی اقدامات دستگاه قضائی استان البرز در سال گذشته، انجام بسیاری از اقدامات را مستلزم همکاری بین دستگاهی و برون دستگاهی دانست و تاکید کرد: در این بین نقش دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه در همکاری نزدیک و مشترک با دادگستری کل استان برجسته‌تر است و به عنوان بخشی از یک سیستم واحد در انجام امور به یکدیگر کمک می‌کنند و در بعضی موارد انجام وظایف یک مجموعه بدون تعامل و همکاری دیگری امکان‌پذیر نیست.

وی از همکاری نزدیک ادارات کل بازرسی، پزشکی قانونی، ثبت اسناد و املاک، زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی، تعزیرات حکومتی و دیوان عدالت اداری و سازمان قضائی نیروهای مسلح استان با دادگستری در انجام مأموریت‌های مشترک تقدیر کرد.

رئیس شورای قضائی استان البرز در بخش دیگر از سخنان خود و در خصوص موضوع این نشست، با تشریح برخی محورهای برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ دستگاه قضائی که مبتنی بر سند تحول و تعالی قوه قضائیه تدوین شده است تأکیدات رئیس قوه قضائیه در اجرای این برنامه و سند تحول را نشانه اهمیت هر یک از محورها دانست.

فاضلی هریکندی با اشاره به فصل سوم «نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول» سند تحول و تعالی قوه قضائیه که بر تدوین برنامه‌های عملیاتی با مشارکت واحدهای سازمانی ستادی و دادگستری استان‌ها با محوریت سند تحول و بر اساس فرامین ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید کرده است، خاطرنشان کرد: این هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی با هدف همسوسازی برنامه‌های ابلاغی بین دستگاه‌ها انجام شده است و انتظار است از آنجا که این برنامه معیار ارزیابی استان و هریک مدیران خواهد بود به صورت مستمر مورد پیگیری قرار گیرد.

تقدیر از اداره کل بازرسی استان البرز

وی از اقدامات اداره کل بازرسی استان به عنوان میزبان این نشست در نظارت بر حسن اجرای امور و اجرای صحیح قوانین و همچنین پیگیری جهت رسیدگی و مختومه شدن تمام پرونده‌های تشکیل شده تا سال ۱۴۰۱ تقدیر کرد و در خصوص گزارش‌های ارسالی به مراجع قضائی، تاکید کرد: به منظور تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، ضرورت دارد گزارش‌های ارسالی مستند و مستدل و بدون ایرادات شکلی و محتوایی باشد.

بخش دیگری از سخنان رئیس کل دادگستری استان در خصوص ساخت‌وسازهای غیرمجاز در محدوده و حریم شهرها و اراضی کشاورزی بود که وی در این باره گفت: جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حوزه وظایف اصلی دستگاه قضائی نیست و دادگستری کل و بازرسی استان نقش نظارتی دارند و وظیفه دستگاه‌های متولی است که باید قانون را اجرایی کنند، اما با توجه بعضی مشکلات در حوزه اجرای قانون، دادگستری کل استان البرز در حوزه جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز ورود داشته است.

نقش انشعابات غیرمجاز در تغییر کاربری‌ها

فاضلی هریکندی با تاکید بر اینکه سال گذشته از تغییر کاربری ۱۲ هزار و ۸۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به ارزش ۵۱۴ هزار میلیارد تومان که در مراحل اولیه تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی بودند جلوگیری شده است، تصریح کرد: بررسی‌هانشان می‌دهد که واگذاری انشعابات غیرمجاز توسط دستگاه‌های خدمات رسان در تسریع و گسترش تغییر کاربری‌ها نقش مهمی داشته است که ضرورت دارد اقدامات قضائی در برخورد با تخلفات این حوزه در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز در حوزه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی به ظرفیت‌های «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی» اشاره و بر ضرورت استفاده از این قانون تاکید کرد.

مأموریت به اداره کل بازرسی جهت نظارت بر تخلفات حوزه ساخت و سازها در شهرها

یکی دیگر از مباحث طرح شده در اظهارات رئیس شورای قضائی استان البرز به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز محدوده و حریم شهرها اختصاص داشت که وی با ذکر برخی مصادیق کوتاهی دستگاه‌های متولی از جمله شهرداری‌های استان به اداره کل بازرسی استان مأموریت داد تا ضمن نظارت بر اجرای قوانین و مقررات، ترک فعل‌ها در این حوزه را شناسایی و به دادگستری کل استان گزارش کند.

مدیران شهری در قبال تخلفات و جرایم، مسئولیت دارند

وی با اعلام اینکه دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد تا در کلیه مراحل اعم از دادسراها، دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر به گزارشات و پرونده‌های حوزه مدیریت شهری به صورت ویژه رسیدگی کند به همه دادستان‌های استان از جمله دادستان عمومی و انقلاب کرج دستور نظارت و پیگیری این امور و تعقیب کیفری متخلفین را داد و تصریح کرد: علاوه بر واحدهای نظارتی شهرداری، شهرداران و کلیه مدیران شهرداری‌ها در صورت عدم نظارت و جلوگیری از تخلفات و جرایم حوزه مدیریت شهری و گزارش نکردن آن مسئولیت دارند.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به برخی از مصادیق جرایم حوزه مدیریت شهری از جمله ارتباطات سو مالی با پیمانکاران و نیز با سازندگان مجاز و غیرمجاز و در نتیجه عدم اقدام به موقع و آگاهانه متولیان مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه شهری و ترک فعل مدیران در نظارت و جلوگیری از اقدامات سو کارکنان و مدیران مربوطه متذکر شد: دادگستری کل استان البرز در برخورد با متخلفان و مجرمان از وظایف ذاتی خود به ویژه در رسیدگی سریع و قاطع به جرایم کوتاه نخواهد آمد و شدیدترین برخورد قضائی در سریع‌ترین زمان در انتظار این افراد است.

پرونده‌های شهری تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص

وی در ادامه به تعقیب، بازداشت، صدور احکام و قطعیت و اجرای آرای محکومیت برخی از مدیران و کارکنان شهرداری و شوراها در سال قبل از جمله در شهرهای ساوجبلاغ، فردیس، اشتهارد، طالقان، کمالشهر و کرج اشاره و اضافه کرد: به کلیه پرونده‌های مرتبط با شهرداری‌های استان البرز به صورت ویژه و تحت نظارت معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان رسیدگی و مشمول هیچیک از ارفاقات قانونی نخواهند شد.

فاضلی هریکندی همچنین به معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان البرز دستور داد که پرونده‌های مرتبط به حوزه شهرداری و شوراهای شهر استان را به عنوان پرونده خاص در همه مراحل و مراجع رسیدگی از دادسرا و دادگاه‌های نخستین و دادگاه تجدیدنظر و اجرای احکام نظارت و پیگیری نماید.

رصد عملکرد بانک‌ها در تخصیص اعتبارات

حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تقدیر از اقدامات مدیران دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه در همکاری نزدیک با دادسراها، تصریح کرد: امسال با توجه به شعار سال، یکی از موضوعات مورد پیگیری برای تحقق این شعار، بحث عملکرد بانک‌های استان در تخصیص منابع به بخش‌های تولیدی خواهد بود.

دستور برای بررسی و برخورد با چندین گزارش شهرک‌سازی غیرقانونی

صیانت از کارکنان، صدور اسناد اراضی کشاورزی، صدور اسناد اراضی شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، صدور سند بافت‌های فرسوده، صدور اسناد دستگاه‌های دولتی، صدور اسناد مالکیت اراضی اوقاف، صدور استاد رودخانه‌ها و صدور اسناد شهرک‌های صنعتی از دیگر موضوعات طرح شده توسط دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بود.

در این نشست «محمدتقی حاجی‌مشهدی» مدیرکل بازرسی استان البرز با ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه خود با اعلام رسیدگی به ۱۲۰ پرونده در سال ۱۴۰۲ از تهیه ۳۲۸ گزارش در این خصوص خبر داد که در موضوعاتی از قبیل اصلاح امور، تعقیب کیفری، تعقیب اداری، درخواست ابطال مصوبه و استحضاری را شامل می‌شود.

وی در بخش دیگری از گزارش خود به چندین مورد اقدام برای ساخت شهرک‌های غیرقانونی در استان البرز اشاره کرد که رئیس کل دادگستری استان البرز به دبیر شورای تحول و تعالی قضائی دادگستری استان دستور داد ضمن بررسی این موضوع، اقدامات مقتضی برای قلع و قمع بناها و اعمال قانون را پیگیری کند.

آخرین وضعیت ارتباطات سیستمی پزشکی قانونی استان البرز

اَرتین کمالی، مدیر کل پزشکی قانونی استان البرز نیز با تشریح اقدامات مجموعه خود اعلام کرد که هم‌اکنون ۷۸ درصد مکاتبات پزشکی قانونی با مراجع قضائی از طریق CMS انجام می‌شود و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.

موانع اشتغال زندانیان

اصغر فتحی، مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان البرز در سخنان خود به پیگیری موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان در سال جاری تاکید کرد و متذکر شد: هم اکنون از نظر عملکرد دو برابر جلوتر از وضعیت هدف برنامه سال ۱۴۰۳ هستیم ولی بخشی از خروجی این تلاش‌ها متأثر از موانع موجود در تخصیص اعتبارات اشتغالزایی توسط بانک‌ها است.

کد خبر 751012

دیگر خبرها

  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است